Myymälämme palvelee

Myymälämme sijaitsee osotteessa Keskuskatu 8, Riihimäki

Olemme avoinna
Ma-Pe 12:00-18:00

Tervetuloa!

Usein kysytyt kysymykset

Alla löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Toimitamme kaikkiin suomalaisiin postiosoitteisiin kiinteällä 7,90e postimaksulla. Palvelun tuottaa Posti. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme, jolloin toimitusmaksuja ei peritä.

Verkkokauppamme maksuvälittäjänä toimii Klarna. Voit valita Klarnan palveluista itsellesi sopivan maksutavan. Jos toimitustavaksi on valitty Nouto, voit maksaa tilauksesi sitä noudettaessa korttimaksulla tai käteisellä.

Tilauksia käsitellään myymälämme aukioloaikoina, ja pyritään lähettämään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä mihinkään tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Lähetä kysymyksesi lomakkeella